Своє вісімнадцятиріччя проведе за ґратами: тернополянці обрали міру запобіжного заходу

Опубліковано:
11 Травня, 2020

Дівчині, яку затримали за підозрою у вбивстві 24-річного студента-іноземця, обрали міру запобіжного заходу. Так, своє 18-річчя Соломія проведе за ґратами. Проте, за неї можуть внести заставу у розмірі 315 тис. грн. Про це повідомляє 20 хвилин.

Днями у Тернопільському міськрайсуді розглянули клопотання про застосування запобіжного заходу підозрюваній у вигляді тримання під вартою із визначенням застави 315 тис. грн. Протягом п’яти днів може бути подана апеляція до Тернопільського апеляційного суду. Повний текст ухвали буде оголошено через 5 днів.

Читайте також

До слова, поки невідомо коли та де поховають вбитого студента. Батьки прагнули забрати тіло сина для поховання в Конго. Ті, хто його знав, досі не можуть оговтатись. Кажуть, хлопець був дуже порядним і відповідальним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #конго, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент-іноземець, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: