Політик рекомендує онлайн-платформу, яку розробили у Тернополі (Відео)

Опубліковано:
11 Травня, 2020

 

Нещодавно у Тернополі розробили та втілили у життя унікальний проект – «Відкритий ринок», який дає змогу продавати та купувати необхідні продукти від виробників

«Проект “Відкритий ринок” реалізовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України, – розповів Максим Черкшин, автор ідеї. – Проект «Відкритий ринок» – відповідь на виклик епідемії коронавірусу та її наслідків. Ми розуміємо, що багато мешканців села опинились у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати вирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м’ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.  Даним проектом ми прагнемо створити майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її потенційні споживачі зможуть зустрітись без посередників та допомогти один одному. Проект «Відкритий ринок» не є комерційним, а виключно соціальним, тому ми не передбачали жодної системи оплати. Проект не несе відповідальності за якість продукції та доброчесність виробників і споживачів, а є майданчиком для їхньої комунікації».

Адреса проекту “Відкритий ринок” – rynok.in.ua

Ініціативу тернополян підтримала і народна депутатка України від партії «Голос» та її лідер – Кіра Рудик.

До слова, до того, як Кіра Рудик прийшла у велику політику, то вона керувала дослідним, фінансовим, PR та HR департаментами компанії «Ring Ukraine» і відповідала за операційні завдання. Компанія розробляє системи безпеки для будинку, взимку 2018 року її за 1 млрд доларів купила компанія «Amazon».

«Раніше я завжди зупинялась біля метро або на трасі, щоб придбати свіжі квіти, якими торгують місцеві жителі. Іноді сила переконання щирої української бабусі змушувала мене придбати ще духмяні трави ( ніколи, ніколи не починайте пояснювати жіночці, яка продає трави, що ви не куховарите!). Тепер я знаю, що держава називає таких людей малими фермерами, і їм під час карантину – особливо не солодко – написала Кіра Рудик. – Наш Максим Черкашин створив платформу https://rynok.in.ua/ – яка допомагає маленьким фермерам продавати свій товар. На цій платформі прості люди продають саджанці айстри, трав’яний чай “Сердечний”, та інші речі, які можуть бути вам не дуже потрібні прямо зараз, але дозволять комусь протриматися на плаву. Мої перші слова, коли я відкрила сторінку були: Хехе, диджиталізація в маси!»

Детальніше у відео за посиланям тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голос, #кіра рудик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #платформа, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: