Надбавка для медиків: МОЗ перевірятиме чи тернопільські лікарі отримали обіцяні гроші

Опубліковано:
10 Травня, 2020

На Тернопільщині минулого тижня медики протестували через малу заробітню плату. Більшість лікарів, які борються з коронавірусом, не отримали обіцяної надбавки. У МОЗ відреагували на протести. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни», з попереднім посиланням на УНІАН.

Як зазначає заступник міністра охорони здоров’я Світлана Шаталова на брифінгу у п’ятницю, вони будуть перевіряти яким чином відбувалися доплати медикам у розмірі 300 відсотків за березень у кожному регіоні.

«Я хочу підкреслити, що МОЗ готове стати адвокатом всіх лікарів, які у березні працювали з підтвердженими випадками коронавірусу. І ми обов’язково проконтролюємо і промоніторимо, яким чином відбувалися ці виплати в кожному з регіонів», – сказала Шаталова.

До слова, у міністерстві наголошують, що усім медикам, які не отримали надбавку за березень, повинні виплатити кошти до кінця 8 травня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заробітня плата, #карантин, #коронавірус, #лікарі, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: