Агенти Кремля: у Тернополі розмалювали фасад православної церкви Московського патріархату

Опубліковано:
10 Травня, 2020

Порушника поліцейські встановили одразу після вчинення ним хуліганських дій. Стосовно нього правоохоронці склали протоколи одразу за трьома статями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький,  9 травня близько 3 години ночі під час патрулювання у Тернополі в Старому парку співробітники міського відділу поліції помітили компанію з п’яти молодих чоловіків. Правоохоронці встановили їх особи – усі жителі Тернополя, віком від 20 до 26 років.  

Поліцейські запросили молодиків до Тернопільського міського відділу поліції. В одного із хлопців  виявили п’ятилітрове відро, частково наповнене червоною фарбою.

Молодик зізнався, що розмалював фасад меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Старому парку, а  також пописав ворота та фасад Української православної церкви Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, що знаходиться на вул. Коновальця, 1. Як стверджує,  хуліганські дії вчиняв один.

Порушником виявився 26-річний житель Тернополя. Хлопець ніде не працює та не навчається. Стосовно нього поліцейські склали  протоколи за трьома статтями КУпАП: ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей).

Також вирішується питання про складання адмінпротоколів за статтею 44-3 КУпАП стосовно інших учасників компанії, яку виявили поліцейські у Старому парку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморіал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фарба, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: