Цьогорічний фестиваль «Файне місто» в Тернополі перенесли

Опубліковано:
9 Травня, 2020

Через всесвітню пандемію фестиваль «Файне місто» в Тернополі, який мав відбутися 30-2 серпня, перенесли.  Музичне свято, на яке приїжджають люди з різних областей  та інших країн, відбудеться уже у 2021 році. Про це повідомили організатори на офіційній сторінці у facebook.

Як зазначають організатори, навіть якщо дозволять проводити масові заходи, то через міжнародні та внутрішні карантинні обмеження не можливо буде провести фестиваль у масштабах, які були заплановані.

«Протягом всього карантинного періоду команда не покладаючи рук продовжувала працювати у дистанційному режимі для того, щоб створити свято, на яке ми всі так довго чекали. Але за останні кілька днів ми отримали повідомлення від всіх іноземних артистів про те, що їхня участь у цьогорічному фестивалі є неможливою», – йдеться у повідомлені.

Тому, було прийнято рішення перенести музичний фестиваль на наступний рік. Усі квитки будуть дійсні у 2021 році. Якщо ж через ті, чи інші обставини людина не зможете потрапити на фестиваль у 2021 році, то вона зможе повернути кошти.

До слова, уже з понеділка команда фестивалю «Файного міста» презентує нові анонси на музичне свято у 2021 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #музика, #музичний фестеваль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Фестиваль "Файне місто"
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: