Тернопільських артилеристів на Рівненському полігоні тестують на «COVID-19»

Опубліковано:
9 Травня, 2020

Тернопільських артилеристів на Рівненському полігоні тестують на «COVID-19». Про це на своїй сторінці у Facebook написав пресофіцер 44 артбригади Юрій Кульпа:

«Військовослужбовців артилерійської бригади, які перебувають на полігоні тестують на «COVID-19».

Заходи здійснюють представники лабораторії з Рівненського військового шпиталю на виконання розпорядження головного санітарного лікаря Міністерства оборони України. Як повідомила начальник медичної служби бригади – капітан медичної служби Людмила Винничук, процедуру проводять в рамках проведення протиепідемічних заходів та посиленого медичного спостереження військовослужбовців. Діагностують на коронавірус капілярним методом (з пальця кров), використовуючи експрес-тести. Фахівці отримують результати на місці упродовж п’ятнадцяти хвилин. За попередніми підсумками проведення аналізів у військовослужбовців, які пройшли експрес-тести, результати були від’ємними, жодної підозри захворювання на «COVID-19» не виявлено. Окрім цього особовий склад бригади, протягом кількох днів проходив обстеження легень у переїзному флюорографі», – зазначає Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аналіз, #військовий, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: