«МІСТ Доброти» – це світ позитивного мислення

Опубліковано:
9 Травня, 2020

Соціально-важливий проєкт «МІСТ Доброти», який стартував  торік у Тернополі, відзначає річницю. Тоді це були три різножанрові виставки під спільною назвою «Доброта, яка врятує світ». Протягом року було проведено чимало заходів просвітницького змісту: круглих столів, майстер-класів, лекцій, семінарів, виставок, зокрема як серед дітей та молоді, так і серед фахівців різних сфер суспільства. За цей час естафету перейняли жителі інших міст України: Львова, Одеси, Ужгорода, містечка Козови. За один рік утворилось коло однодумців, які сьогодні продовжують пізнавальну і дієву співпрацю в рамках проєкту. Його учасники залишились вірними своїм добрим починанням і, незважаючи на карантин, продовжують вносити й надалі  добрі та позитивні зміни у свої життя. Бо ж недарма кажуть, що змінюючись, змінюємо світ.

Мета «МОСТУ Доброти» – відроджувати істинну Доброту у всіх її багатогранних проявах, адже вона оздоровлює, розвиває, збагачує та гармонізує особистість, суспільство і світ. Географія згаданого проєкту не має кордонів: це міста України та країн світу, які бажають співпрацювати. Доброзичливі та гармонійні взаємостосунки, мистецтво позитивного мислення, самоуправління для набуття сили та здоров’я, програми для дітей та молоді про розвиток особистості, духовні цінності для щасливого життя, древня раджа-йога у сучасному світі – неповний перелік пропонованих тем у проєкті. «Доброта – це ключ від щастя, – каже координатор згаданого проєкту Марія Гуска,  – вона збагачує цінність кожної особистості. Доброта єднає людей. У сучасному світі багато обману, насилля, ворожнечі. Люди, природа відчувають гостру потребу у захисті. Але ж сама людина, як свідома особа і має проявляти доброту. Тож кому як не нам відроджувати та надихати інших на доброчинність. Якраз у наш неспокійний час необхідно зайнятися «будівництвом»  МОСТУ Доброти від серця до серця. Бо очікувати – означає втрачати. Якщо не ми, то хто? Якщо не сьогодні, то коли?».

Наразі, у часи карантину, «МІСТ Доброти» змінив формат роботи і працює в режимі онлайн з допомогою мережі Інтернет: учасники діляться набутим досвідом та методами для самовдосконалення з бажаючими. Започатковано чотири розділи: інформативно-пізнавальний, методи самоуправління та медитації, розділ повідомлень про проведення заходів в рамках проєкту , та розділ «Ваші запитання – наші відповіді».

Кажуть, що 7 мільярдів Добрих Справ допоможуть створити критичну масу, необхідну для запуску у світі ланцюгової реакції Добра. Вони піднімуть хвилю впевненості, цілеспрямованості, ентузіазму, стануть простим і природним засобом повернути світу надію і радість.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міст Доброти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: