Не всі ринки на Тернопільщині змогли дотриматися санітарних вимог

Опубліковано:
8 Травня, 2020

Монастириський та Борщівський міські ринки, попри дозвіл Уряду, не відновлять роботу. Адже керівництво не змогло забезпечити дотримання усіх вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України. Про це повідомляють в Держпродспоживслужбі.

У Монастириську пояснюють, що оператор ринку не вжив необхідних заходів щодо виконання санітарних вимог з протидії поширення коронавірусної інфекції, при здійсненні торгівлі на ринку. Наразі там продовжують працювати продуктові магазини та супермаркети.

Представники ж Борщівського районного управління Держпродспоживслужби надали рекомендації директору ТОВ «Борщівський ринок» щодо підготовки до його відкриття. Тривають роботи по облаштуванню захисних екранів між покупцями і продавцями. Працівників ринку планують забезпечити антисептиками та безконтактними термометрами. На ринку вже провели розрахунок кількості місць для здійснення торгівлі з дотриманням необхідної дистанції між продавцями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #карантин, #коронавірус, #монастириська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: