Тернопільській дитячі лікарні закупили нове обладнання та засоби індивідуально захисту

Опубліковано:
8 Травня, 2020

Для Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні передали та два сучасних дефібрилятори. Обладнання закупили за кошти з місцевого бюджету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василя Даньчака, передане обладнання є новітнє та дороговартісне. таке медтехніка є вкрай необхідне медикам дитячої лікарні для надання екстреної медичної допомоги, коли у пацієнта трапляється зупинка серця.

 Також, у дитячу лікарню надійшла сьогодні благодійна допомога від компанії «Епіцентр». Зокрема, для лікарів передали 40000 медичних масок, 1100 захисних комбінезонів та 500 захисних окулярів. Отримані засоби індивідуального захисту будуть розподілені між лікарняними закладами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #засоби індивідуального захисту, #карантин, #коронавірус, #медобладнання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільска комунальна дитяча лікарня, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: