До Дня матері тернополянам роздадуть продуктові набори

Опубліковано:
7 Травня, 2020

З нагоди Дня матері, у рамках проєкт «Місто турботи», стартував новий збір продуктів. Так, продуктові набори розфасують та доставлять багатодітним матерям, сім’ям загиблих учасників АТО та іншим соціально вразливим категоріям населення. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Усі охочі можуть також долучитися до благодійного проєкту. Продукти для потребуючих можна залишити у Логістичному центрі, що в Палаці Кіно (вул. І. Франка, 8), а тих тернополян, які мають можливість допомогти з розвезенням продуктових наборів, просимо телефонувати за номером тел.: 097-909-74-80.

Наразі, територіального центру створено 4 мобільні групи, які, використовуючи власні автомобілі, здійснюють адресну доставку продуктових наборів.

До слова, попри послаблення карантину благодійний проєкт «Місто турботи» продовжує свою роботу. Лише днями 200 продуктових наборів доставили одиноким громадянам, людям з інвалідністю, багатодітним та малозабезпеченим жителям Тернопільської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #деньматері, #допомога, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчові набори
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: