У Заліщиках відкрили агропродовольчий ринок. Таке рішення прийняли на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє Заліщицька міська рада.

Так, за умовами дотримання усіх вимог передбачених постановою Головного державного санітарного лікаря України та постанови Кабінету Міністрів України, комісія вирішала не забороняти торгівлю харчовими продуктами ТОВ «Заліщицький ринок».

Читайте також

Зазначимо, що важливою умовою дозволу на роботу ринку є відсутність неконтрольованої торгівлі. Кількість відвідувачів, які одночасно перебувають на території, повинна бути з розрахунком один покупець на 10 мкВ. Відстань між робочими місцями продавців повинна бути не менше 3-х метрів. Також, місця торгівлі повинні бути обладнані захисними екранами між продавцями і покупцями із плівки або пластику. Якщо ж працівники Держпродспоживслужби, які щодня здійснюватимуть позапланову перевірку роботи ринку, виявлять порушення, то на адміністрацію ринку складатимуть адмінпротокол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: