Ще двоє людей померли від коронавірусу на Тернопільщині

Опубліковано:
7 Травня, 2020

Як повідомили в обласному лабораторному центрі, летальні випадки зафіксовані у Шумському і Бучацькому районах, померлим було 62 та 89 років.

Загалом на Тернопільщині коронавірус забрав життя сімнадцяти людей. Втім, подолали хворобу понад двісті осіб. Число одужаних щодня збільшується, – каже начальник управління охорони здоров’я області Володимир Богайчук. Найбільше заражених залишається у північних районах області.

«Найбільше хворих нині перебуває у Почаївській районній лікарні. Найбільше інфікованих у Кременецькому районі, на другому місці — Монастириський район, на третьому — Шумський район. Щодо засобів індивідуального захисту, то сьогодні ми достатньо забезпечені. Продовжуємо отримувати допомогу з Києва — костюми, бахіли, маски, комбінезони, окуляри. Щодо важких хворих, то сьогодні немає пацієнтів на штучній вентиляції легень. Більше вісімдесяти відсотків заражених переносять хворобу безсимптомно. Прошу усіх: залишайтеся вдома, дотримуйтеся карантину. Адже це дає можливість врятувати життя собі, своїм близьким, родичам і, звичайно, найбільше це медичним працівникам, адже вони стоять на передовій і допомагають всім нам».

В області інфікувалося коронавірусом майже 250 медичних працівників. Пов’язують таку тенденцію необізнаністю щодо користування засобами індивідуального захисту та поведінки з інфікованими COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: