Разом веселіше: 5 причин подивитися фільм для дорослих з хлопцем

Опубліковано:
6 Травня, 2020

Ви можете бути скромною і зразковою парою для оточуючих, але одного разу зіткнутися з проблемами в сексі і розійтися. Без істерик, скандалів, смс і реєстрації. Але будь-які проблеми можна вирішити ще задовго до того, як вони з’являться. Просто додайте в стосунки чогось незвичайного.

Парам з часом може ставати нудно. Ти це знаєш, він це знає і навіть ваші сусіди, які більше не чують гуркоту за стіною, це знають. Ми вирішили перерахувати кілька причин, за якими ви просто зобов’язані подивитися порно разом. І так, це набагато приємніше, ніж дивитися “Кримінальне чтиво” в 17-й раз, хоч і не завжди корисно.

1. Це розкриває найпотаємніші бажання

Видихай і насмілюйся говорити про те, що тебе ніколи не влаштовувало (якщо ви поставитеся до спільного перегляду порно як до наукового проекту), адже моменту краще, ніж цей, вже точно не буде.

Бачиш на екрані щось, що завжди хотіла спробувати – просто скажи про це.

2. Ви відкриваєте для себе щось нове

Іноді цим чимось можуть стати двері на кухню, але ми сподіваємося, що зі зміною місць ви і так справляєтеся. Інакше для чого тобі інформація про те, чи є штраф за секс на вулиці?

3. Ви не знаєте з чого почати прелюдію

А спільний перегляд порно – відмінна прелюдія. Принаймні, хороша спроба!

4. Ви постійно хочете чогось незвичайного в ліжку

Якщо він просить тебе зв’язатися в вузол і не кліпати, а ти хочеш, щоб він левітував над тобою в повітрі – подивіться на стан тіл порно-акторів. Гарантуємо, ви відразу захочете купити абонемент в зал і зайнятися звичним сексом в місіонерській позі.

5. Одному з вас давно хотілося це зробити

Подивіться і забудьте. Потрібно ж задовольнити бажання!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: