Для Тернопільської дитячої лікарні закупили апарати ШВЛ

Опубліковано:
6 Травня, 2020

Для реанімаційного відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні передали три апарти апарати штучної вентиляції легень. Медичне обладнання закупили за кошти бюджету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Придбане обладнання шведського виробництва експертного класу дасть можливість працювати медикам як з дорослими, так і з дітьми. Апарати штучної вентиляції легень мають широкий діапазон використання і підходять для всіх рівнів станів пацієнта та можуть транспортуватися від ліжка пацієнта в іншу точку медичної установи.

«На даний час лікарня має вісім апаратів ШВЛ, шість з яких знаходяться в реанімаційному відділенні та 2 – в інфекційному. Цієї кількості є достатньо для надання допомоги маленьким пацієнтам», – розповідає головний лікар Андрій Артимович.

До слова, від початку пандемії на Тернопільщині жодна дитина не була підключена до апарату штучної вентиляції легень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апарт штучної вентиляції легень, #діти, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: