Розсада овочів та квітів літа не чекає – треба висаджувати вже

06.05.2020 10:13   Джерело: AgroTer
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цікавить розсада? Не встигли виростити її самі? Тоді потрібно купувати. Магазини «Урожай» у Тернополі пропонують великий, різноманітний, а найголовніше – прогресивний вибір культур квітів та овочів. Городників насамперед може заінтригувати капуста. Яка? В асортименті усіляка різна: броколі, брюссельська, савойська, цвітна, червоноголова, білоголова – рання, середня та пізня. Словом, на будь-який смак, відповідно до кулінарних уподобань.

Майте на увазі, що брюсельська капуста росте дуже інтенсивно, а значить, займає досить багато простору, тому садити рослину потрібно за схемою 50х50 см. Брокколі любить пухкі, родючі грунти, де pH слабокисла або нейтральна, кращими попередниками для цієї капусти будуть картопля, бобові, морква, а при висаджуванні розсади броколі: відстань між лунками має становити 40 см, а ширина між рядами – 50-60 см.

Для шанувальників прянощів в «Урожаї» теж багато чого можна вибрати, аби мати ексклюзивні прикраси як власного городу, такі і меню літніх страв для усієї родини. Отож, у продажу – поживний, смачний і дуже модний зараз базилік. Видів його багато – городній, грецький, лимонний, червоний. Аж хочеться негайно подати рецепти салатів та інших м’ясних чи рибних страв, до яких додають цей смачний і вишуканий інгредієнт.

Нагадаємо, що місце для посадки і подальшого вирощування базиліка вибирають неодмінно сонячне та захищене від вітру і чудовий варіант, якщо на цьому місці раніше росли огірки, помідори або картопля. Садять рослини на глибину 6-8 сантиметрів і на відстані мінімум 25 сантиметрів одну від одної. Далі саджанці регулярно поливають, а землю розпушують і прополюють. Пересадку базилік переносить відносно легко, але на перших порах розвивається повільно. Тому важливо не допустити появи бур’янів, які можуть заглушити зростання рослини.

Щодо інших пряних трав, то в «Урожаї» є також розсада меліси, селери кореневої.

Для любителів вирощування квітів, які паралельно виступають дизайнерами естетичного оформлення власних присадибних ділянок, квітників, подвір’їв, і просто для і тих, хто любить квіти, в магазинах «Урожай» просто величезний вибір розсади. Це різноманітні айстри, вербена, безсмертник, агератум рожевий та синій, кермек та мальви, газанія і годеція, жоржини, сальвії, та інші.

Додамо, що в упаковці кожної з культур є по 10 саджанців, вартість упаковки – 20 грн.

Магазини «Урожай» працюють у Тернополі за адресами: вул. Руська,17, вул. Манастирського, 48, вул. 15 Квітня, 15.

Телефони для довідок: 098-872-22-55; 066-795-31-36, 0352-28-99-98

Працюємо без вихідних!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: AgroTer  

Коментарі