Через інсульт 58-річний водій таксі не впорався із керуванням та потрапив у ДТП (Відео)

Опубліковано:
6 Травня, 2020

Ймовірно, через інсульт 58-річний водій таксі не впорався із керуванням. Аварія трапилась сьогодні на проспекті Степана Бандери.

Зі слів тернопільських патрульних, водію раптово стало погано, через що і виїхав на пішохідний тротуар та врізався в огорожу. На момент ДТП в салоні автівки була пасажирка.

Жінка не постраждала, водія госпіталізували медики, а всі обставини події встановлюють експерти.

“ДТП трапилась на проспекті С. Бандери близько 15-ої години. За попередніми даними, у водія Cherry трапився інсульт. Внаслідок чого він не впорався із керуванням та вчинив автопригоду. Водія транспортного закладу шпиталізували до лікувального закладу, – каже старша інспекторка пресслужби Управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Басалига. – Пасажирка, яка перебувала на момент транспортної пригоди в автівці, не постраждала. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і надалі встановлюватиме усі обставини події”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: