«Про перенесення мріяли не один рік»:речового ринку у центрі Чорткова більше не буде

Опубліковано:
5 Травня, 2020

У Чорткові перенесли ринок з центра міста. Так, усі підприємці, хто платив податок на землю та працював на площі із самого початку,  отримають нові якісні робочі місця. Про це повідомляють в Чортківській міській раді.

Як зазначає очільник Чорткова, на новому ринку планують зменшити витрати на обслуговування. Кожен підприємець укладатиме персональний договір з міською радою, електромережами, на вивезення сміття.

«Територія нового ринку, що на вул. Гончара, на території колишнього комунального підприємства, готова на 95 відсотків. Потрібно ще встановити ще відеонагляд та трансформаторну підстанцію. У кожному кіоску на новому міському комунальному ринку буде лічильник, розетка, «автомати», – розповідає Володимир Шматько.

Також, для  більшої зручності  підприємців, біля  ринку облаштували двоярусний паркінг на  86 місць. Надалі, планують  побудувати бізнес-хаб та перенести із міської ратуші м’ясний ринок.

«Я мрію, що будівля міської ратуші, де нині теж ринок, стане музеєм Чорткова, а місто, до речі, у 2022 році святкуватиме 500-ліття. То ж роботи у нас надзвичайно багато, бо має відновитися історична справедливість і центр міста має бути його серцем», – зазначає Володимир Шматько.

До слова, у  зв’язкуз карантино бюджет міста не виконаний: за березень на два мільйони гривень, за квітень – на три.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ратуша, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: