Двадцятирічна тернополянка на міжнародному фотоконкурсі перебуваючи дома під час карантину

Опубліковано:
4 Травня, 2020

Двадцятирічна тернополянка Анастасія Зазуляк перемогла в номінації “Креативний пошук” на міжнародному фотоконкурсі “Молода людина 21-го століття” у Литві. Вона зробила серію селфі світлин під час карантину і назвала її “Самоізоляція”. Відіслала на конкурс 7 фотографій.

Тернополянка Анастасія Зазуляк на карантині робить світлини і перемагає на конкурсахТернополянка Анастасія Зазуляк на карантині робить світлини і перемагає на конкурсах. Анастасія Зазуляк

“Надіслати потрібно було три серії фотографій. Одна – це були світлини зі спортивної тернопільської школи “Реал Мадрид”, в якій я працюю фотографом, друга серія про дівчинку з веснянками зі студії кераміки. А от з третьою я завагалася: що вибрати. І вирішила поекспериментувати на карантині. Ніколи не знімала автопортрети, була завжди за кадром. За натурою я екстравертка, тому всидіти вдома мені було нелегко. І вирішила спробувати передати це чорно-білими фото. Зробила собі штатив і фотографувала. Зараз автопортрети на карантині стають популярними серед фотографів, а в березні, коли я робила свою серію і надсилала на конкурс, то була серед перших”, – розповіла Анастасія Зазуляк Суспільному. 

Тернополянка Анастасія Зазуляк на карантині робить світлини і перемагає на конкурсахТернополянка Анастасія Зазуляк на карантині робить світлини і перемагає на конкурсах. Анастасія Зазуляк

У фотоконкурсі в Литві Настя вже втретє взяла участь. Минулого року в неї було перше місце за серію світлин дорослих і дітей спільноти ромів, яких вона знімала в Румунії. 

Анастасія ЗазулякАнастасія Зазуляк. Світлина спільноти ромів у Румунії. 

Загалом до карантину найбільше нагород на різних конкурсах, – розповіла дівчина, – вона отримала за свою фотографію “Дитяча турбота”.

Зокрема, у 2018-му Настя взяла участь у фотоконкурсі Міжнародної премії фотографів Сієни з фотороботою “Дитяча турбота”. Вона єдина представляла Україну і побувала на церемонії нагородження в італійському місті Сієна. Тоді на “Siena International Photo Award” надійшло майже 48 000 зображень від любителів та професійних фотографів з 156 країн світу. Анастасія Зазуляк здобула відзнаку “HONORABLE MENTION”. 

Дитяча турботаАнастасія Зазуляк “Дитяча турбота”

Що відомо:

Анастасія Зазуляк – вихованка фотостудії “Ікс-позиція”, що при Тернопільській міській Станції юних техніків. Її керівник – Василь Стрижко. Вона студентка юрфаку ТНЕУ.

Фото Анастасії Зазуляк “Дитяча турбота” увійшло до альбому найкращих фото конкурсу “Siena International Photo Award” у 2018 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зазуляк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: