Пом’якшення карантину: які заклади завтра відкриють у Тернополі?

Опубліковано:
4 Травня, 2020

У Тернополі, з 5 травня, частково відновлять роботу заклади громадського харчування, стоматологічні кабінети та установи з надання фінансових послуг. Таке рішення прийняли на засіданні оперативного штабу у Тернополі, яке відбулося 4 травня.

Зокрема, дозволили відновити роботи у таких сферах: закладам із надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки; торгівельну діяльність продуктами швидкого харчування, в тому числі кавою та гарячими напоями в одноразовому пакуванні; провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ; надання ургентної стоматологічної допомоги приватними стоматологічними клініками/кабінетами. При цьому підприємці повинні забезпечити свої працівників засобами індивідуального захисту, проводити щоденний температурний скринінг та дотримуватися вимог санітарної обробки приміщень.

Читайте також

До слова, згідно з рішенням Уряду в Україні продовжили карантин ще до 22 травня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: