Тернопільщина: триває дезінфекція у Загаєцькому чоловічому монастирі

Опубліковано:
4 Травня, 2020

У селі Малі Загайці Шумського району, 4 травня, провели дезінфекцію чоловічого монастиря святого Іоанна Милостивого. Про це повідомляє Шумська районна державна адміністрація.

Бійці ДСНС провели дезінфекцію спеціальним дезінфікуючим розчином прилеглої території та приміщення Загаєцького монастиря.

«Вкотре закликаємо громадян дотримуватись карантинних заходів, берегти своє здоров’я і життя та не наражати на небезпеку інших. Залишаймося здорові, адже від нашої відповідальної позиції залежить те, коли будуть послаблені карантинні заходи», – наголошують у районній державній адміністрація.

Зазначимо, що станом на 4 травня в Тернопільській області 896 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 15 летальних та 159 осіб видужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Загаєцький монастир, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Малі Загайці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: