Після карантину відбудеться «Благодійна барахолочка» – усі гроші на потреби безпритульним тваринам

Опубліковано:
4 Травня, 2020

Активісти благодійного фонду «Вірні друзі» закликають тернополян заздалегідь підготувати речі, якими вже не користуються для розпродажу. Така “Благодійна барахолочка” вже не раз успішно збирала кошти для безпритульних тварин. 

Алла Ляпандра, благодійний фонд “Вірні друзі”, розмістила про це пост на своїй сторінці у Фейсбуці: “Маємо ідею-прохання із рубрики “Карантин для тварин”. Доки ми всі вимушено більше часу проводимо дома ніж зазвичай, просимо усіх небайдужих зробити добру справу, а саме переглянути свої побутові речі (сувеніри, посуд, книги, картини, побутові електроприлади, біжутерія, іграшки тощо) та одяг і взуття. Можливо щось вже стало вам непотрібним, але може принести користь безпритульним тваринам. Адже ми не втрачаєм надію, що вже зовсім скоро ми зможемо повернутись до звичного життя та будем мати можливість проводити наші благодійні акції (“Благодійний гаражний розпродаж”та “Благодійна барахолочка”), яких нам, на разі, так бракує. Довідки за тел 068 445 24 46“.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барахолка, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: