Вихідець з Тернопільщини розповів, чи буде боротись за посаду мера Києва

Опубліковано:
2 Травня, 2020

Шоумен та член політради партії “Голос” Сергій Притула заявив, що боротьба за посаду мера Києва для нього “не пріоритетна історія”.

Про це він сказав в інтерв’ю для Української Правди.

Притула також не розуміє, чому його називають ймовірним кандидатом на пост мера столиці та включають до соціологічних опитувань.

“Мені регулярно друзі скидають ті чи інші опитування, ту чи іншу соціологію. Я туди дивлюся, десь мені смішно, десь – не зовсім, тому що тільки за останні десь тижні три це вже якась третя чи четверта соціологія. В якійсь я є, в якійсь мене нема. В одній у Кличка якісь там відсотки, у Пальчевського, ще у когось. Я сиджу і не розумію”, – сказав Притула. 

Шоумен каже: наразі є багато більше важливих справ, аніж “мірятись рейтингами”.

“В того в клініці (Пальчевського – УП) знайшли якісь там натяки, що люди лікувалися з коронавірусом. Це не проблема – проблема, щоб бути там в рейтингах. Когось взагалі з попелу там підняли – в рейтинги пхають”, – вважає Притула.

Водночас він зазначає, що йому лестить, що його “скромну персону міряють одразу з двох боків: це і по Києву, і, мені сорока звісточку приносила, що і по Україні”. Втім зараз у нього немає часу “розпилятися на оці речі, тому що я зараз не є учасником якоїсь кампанії чи ще якоїсь біди”.

“Зараз це абсолютно не пріоритетна історія, чесно. Я навіть не дивлюся на якусь там найближчу перспективу, щоб до цих питань повертатися, тому що є нагальніші потреби”, – запевнив Притула.

Нагадаємо, згідно з опитування “Рейтингу”, чинний міський голова Києва Віталій Кличко впевнено лідирує у рейтингу на майбутніх місцевих виборах у столиці – за нього готові проголосувати понад 38% тих, хто визначився із вибором та планує взяти участь у виборах. За право позмагатися із Кличком у другому турі триває запекла боротьба – 9,1% планують проголосувати за шоумена Сергія Притулу, 8,8% – за нардепа від “Слуги народу” Олександра Ткаченка та ще 8,2% – за бізнесмена Андрія Пальчевського. 

https://tsn.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: