Число офіційно підтверджених випадків інфікування коронавірусом на Шумщині сягнуло сотні – таку інформацію, станом на 2 травня, оприлюднив ДУ «Тернопільський лабораторний центр МОЗ України».

За добу у районі додалося 8 осіб, у яких виявили COVID-19: 4 – у Потуторові, по одному – у Брикові, Загайцях, Садках, Цеценівці. День перед тим було підтверджено коронавірус у двох осіб  у Потуторові та Шумбарі.

Загалом по області ситуація така: 823 випадки, у яких лабораторно підтвердили COVID-19, з них – 774 дорослі та 49 дітей. Одужало 117 осіб, 15 – померли. З останню добу підтвердили 30 нових випадків, з них 1 – у Тернополі, 8 – на Шумщині, 21 – на Кременеччині.

Сумним лідером  на Тернопільщині наразі є Кременецький район, де число офіційно виявлених хворих рівняється  цифрі 221, далі іде Монастирищина -178, на третьому місці Шумщина – 100 випадків інфікування COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: