У Тернополі по 10 тис. грн отримали працівники двох лікарень, які надають допомогу хворим на COVID-19

Опубліковано:
1 Травня, 2020

По 10 тисяч гривень доплати за квітень від міської ради отримали працівники Тернопільської міської дитячої лікарні і Тернопільської лікарні швидкої допомоги, які надають допомогу хворим на коронавірус. Про це повідомила речниця міської ради Мар’яна Зварич.

Директор Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський розповів, що таку доплату з бюджету міської громади отримали понад 60 працівників лікарні.

Директор Тернопільської міської дитячої лікарні Андрій Артимович каже, що до списку 97-ми працівників, яким виділили ці кошти, входять не лише лікарі, а й молодший медперсонал та водії.

Також в березні доплату в розмірі окладу отримали 183 медпрацівники лікарень Тернополя, які надають допомогу хворим на коронавірус.

Це 66 медпрацівників інфекційного та реанімаційного відділень Тернопільської лікарні швидкої допомоги, які допомагали хворим, починаючи з 23 березня, – розповів директор цього медзакладу Ярослав Чайківський.

Та 117 медпрацівників Тернопільської міської дитячої лікарні,- каже речниця медзакладу Олена Года.

На це з бюджету Тернопільської територіальної громади виділили один мільйон гривень, розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артимович, #доплата, #коронавірус, #медити, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: