«Потрібно створити робочі місця для заробітчан»: на Тернопільщині відкриють цегельний завод

Опубліковано:
1 Травня, 2020

У Бережанах планують відкрити цегельний завод на 140 робочих місць. Підприємство перебуває на фінальній стадії модернізації і вже впродовж двох місяців видасть першу партію продукції.

Як зазначив в Тернопільській обласній державній адміністрації, підприємство дасть можливість насамперед працевлаштування людей, які провернулися з-за кордону Наразі, керівництву заводу залишилось лише завершити документальне оформлення земельної ділянки та права на користування кар’єром, на яке підприємство має всі дозвільні документи.

До слова, за словами голови ОДА, цегельний завод у Бережанах повинен увійти в десятку найбільших виробників будівельних матеріалів України та забезпечить суттєве наповнення регіонального та центрального бюджетів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #заробітчани, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цегельний завод
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: