Команда Європейської солідарності в Тернополі формує набори з продуктами харчування для соціально-незахищених осіб

Опубліковано:
1 Травня, 2020

Команда Європейської Солідарності не залишається осторонь викликів та проблем, з якими сьогодні стикаються малозабезпечені категорії громадян, літні люди. Впродовж цього місяця коробки з продуктами харчування доставляли в домівки тих, хто цієї допомоги потребує, й продовжуємо цю справу надалі.

“Фонд Порошенка розпочав цю ініціативу щодо підтримки людей продуктами першої необхідності й ми зрозуміли якою великою є потреба у цій допомозі. Тому тепер ми з колегами з Європейської Солідарності, з нашими прихильниками накопичили певний продуктовий фонд, ті продукти розфасували в пакети й підготували більше сотні продуктових наборів. За вихідні ми їх розвеземо”, – пояснює голова Тернопільської міської організації партії ЄС Віктор Шумада.

“Незалежно від партійної приналежності та ідеології, якої ми дотримуємося, найважливіше для нас це робити добро”, – додає голова фракції Європейської Солідарності у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

За його словами, не потрібно чекати поки щось зробить влада. Сьогодні є потреби та виклики і їх потрібно вирішувати. І якщо кожен долучиться до цього процесу в міру своєї можливості, то все буде добре.

#солідарність_доброта_обєднує 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доброта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продуктові пакунки, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: