Під час карантину можна послухати легендарних музикантів фестивалю «Jazz Bez 2019»

Опубліковано:
30 Квітня, 2020

У грудні минулого року три дні у Тернополі звучала музика виконавців з Америки, Німеччини, Польщі та Кот-д’Івуару. ХІХ фестиваль сучасної імпровізаційної музики “Jazz Bez 2019” відгомонів, але перебуваючи на карантині любителі джазу можуть знову окунутись у атмосферу джазової музики.

Тернополяни знову можуть насолодитись джазовою інтерпретацією «Лісової пісні», незабутнім музичним перформансом від колективу DZ’OB, неповторним та єдиним у світі тріо фортепіано, балафону і барабанів у виконанні Hans Lüdemann Trio Ivoire, джазом, з елементами фанку та блюзу від джазменів з Польщі та особливими гостями фестивалю відомими американськими музикантами YES! Trio.

Вже традиційно концерти записує та пізніше презентує на власному Інтрернет ресурсі та на ю-тубі Тернопільський медіа центр (ТМЦ-інфо). Започаткував таку ініціативу один з організаторів фестивалю Григорій Бурбеза.

Усі концерти можна подивитись за посиланням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #джаз, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: