Запрошуємо на зустріч з Іриною Демкурою та Наталією Нетовкіною на платформі «Поки Всі Вдома – змінюйся»

Опубліковано:
30 Квітня, 2020

Сьогодні жінки беруть активну участь у перетвореннях економіки, змінюють форми трудової активності, – і цим вже нікого не здивуєш. Але чи так було в Україні ще 20 років тому?

Про підприємництво, започаткування і розвиток власної справи в Україні, соціальну складову бізнесу, підтримку молоді та інше – поговоримо у прямому ефірі 1 травня з чарівними, успішними жінками.

– Ірина Демкура, співвласниця ТЦ “Атріум”, президентка ГО “Ділові Українські Жінки” у Тернопільській області, запрошує до діалогу Наталію Колодницьку (Нетовкіна), власницю Ювелірного Дому ZARINA, президентку ГО «Ділові Українські Жінки».

– Наталія Нетовкіна відома в Україні не лише завдяки створеному нею у 1998 році першого діамантового українського бренду, а і завдяки активній соціальній та громадській позиції. Наталія заснувала громадську організацію ДУЖ – Ділові Українські Жінки, яка об’єднала активних жінок-підприємців з 16 областей України.

У 2020 році ДУЖу виповнюється 11 років. І протягом цих 11 років організація зробила значний внесок у розвиток підприємництва в Україні, організувала безліч конференцій та мотиваційних зустрічей, активно займається соціальними проєктами. Наталія вже багато років опікується благодійним фондом “Віра. Надія. Любов”, організовує благодійний фестиваль Святого Миколая, фестиваль VIRA FEST.

Вже завтра, 1 травня, о 18:30 – чекаємо усіх на онлайн-зустрічі у рамках нашої платформи #покивсівдома_маркетингзмін.

Місце зустрічі: YouTube-каналі Demkura Taras.

null

#покивсівдома_змінюйся #маркетинг_змін

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: ##маркетинг_змін, ##покивсівдома_змінюйся, ##покивсівдома_змінюйся #маркетинг_змін, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поки всі вдома, #поки_всі_вдома, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: