Власним коштом громада села Свидова відремонтувала одну з вулиць

30.04.2020 16:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт
 

За власні кошти відремонтували дорогу на своїй вулиці жителі села Свидова Чортківського району. Неодноразово місцеві мешканці зверталися до голови селищної ради допомогти з ремонтом, оскільки вулички населеного пункту всіяні ямами на болоті. 

Проте час йшов, а результату не було. Люди від місцевої влади не отримали ні грошей, ні матеріалів. З своєю проблемою залишилася громада наодинці, а село продовжило потерпати від ям Чекати і слухати обіцянки про ремонт надоїло. 

null

На початку весни жителі однієї з вуличок, вздовж якої розташовано близько десяти приватних будинків, вирішили відремонтувати дорогу власними силами та за власний кошт. 

null

- Мешканці вулиці здали на ремонт, домовилися про необхідні матеріали і почали працювати, - розповідає місцевий житель Іван Шевчук. - З лопатами стояли усі - чоловіки, жінки і навіть діти. 

null

Не обійшлося і без допомоги одного з приватних підприємців. Керівник ПАП "Фортуна" погодився безкоштовно надати техніку та допомогти громаді в облаштуванні дороги. 

Дві неділі знадобилося свидовчанам, аби привести триста метрів шляху до належного стану. Люди  довели, що можна зробити усе, було б бажання. 

null

Громада все-таки сподівається, що місцева влада задумається, виділить кошти та відремонтує інші вулички та дороги села Свидова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі