Тернопіль готується до ймовірного спалаху коронавірусу

Опубліковано:
29 Квітня, 2020

Нові апарати штучної вентиляції легень передали у лікарню №3. 

4 дихальні апарати отримали працівники Тернопільської міської лікарні №3. Сьогодні це медичний заклад, у якому люди перебувають на обсервації. Лікарню готують до можливого зростання кількості хворих, тому забезпечують необхідним обладнанням.

– Це високого класу апарати, які дають можливість проводити і інвазивне, і не інвазивне дихальне забезпечення пацієнта. В цих апаратах достатньо широко представлені різні програмні забезпечення для різної подачі кисню, різного тиску подачі кисню на легені, – розповів директор КНП “Міська комунальна лікарня №3” ТМР Юрій Лазарчук.

Окрім апаратів ШВЛ, привезли і нові монітори пацієнтів. Медики переконують – таке обладнання допоможе ефективно слідкувати за станом пацієнтів та надавати їм необхідну допомогу. Апарати придбали за кошти місцевого бюджету.

– Ми готуємось до того, що, можливо, буде більший спалах захворюваності, тоді третя лікарня також стане додатковою для лікування пацієнтів хворих на COVID-19. Відповідно, для цього ми хочемо забезпечити усім необхідним, і сьогодні лікарня отримала 4 апарати ШВЛ. Апарати є пересувні, мобільні. І, власне, це та техніка, яка була запропонована, яку бачили самі лікарі, яка потрібна, – зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спалах, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: