Погода: очікуються опади та грози і у перші дні травня (Відео)

Опубліковано:
29 Квітня, 2020

Останній день квітня буде теплим та дощовим. Подекуди очікується град.

Вдень температура повітря сягне 23 градусів з позначкою плюс, уночі коливатиметься від 8 до 13 градусів тепла. Очікуються опади та грози і у перші дні травня, температурні показники будуть у межах кліматичної норми – не опускатимуться нижче 15 градусів з плюсом вдень та 6 градусів уночі.

Такі погодні умови на Тернопільщині зумовлені впливом атмосферних фронтів. Отож, першого травня слід очікувати таких показників.

– Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні грозові дощі. Вітер південно-західний 5-10 м/с . Температура повітря вночі 6-11 градусів тепла вдень 17-22 градуси тепла. Другого травня вночі короткочасні дощі. Вдень без істотних опадів, вітер північно- західний 7-12 м/с. Нічні температури знижуватимуться до 7-12 градусів тепла, денні – підвищуватимуться до 15 -20 градусів тепла, – розповіла завідувачка сектору організації робіт Тернопільського обласного гідрометеорологічного центру Оксана Софінська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #град, #гроза, #дощ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: