На Тернопільщині завершили будівництво ще одної амбулаторії

29.04.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У селі Городище Козівського району завершили будівництво нової амбулаторії первинної медичної допомоги. Уже наступного четверга медзаклад готовий буде прийняти перших пацієнтів. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація..

Будівництво нової амбулаторії тривало два роки, на яке потратили 5,5 мільйонів гривень з державного бюджету. Обладнали медзаклад за новими стандартами, є пандус для маломобільних груп населення. Також, сімейних лікарів забезпечили автомобілем.

«Амбулаторія готова до прийому пацієнтів на 90%. Залишилося завезти і встановити необхідне обладнання, яке уже закуплене підрядником. У період боротьби з COVID-19 амбулаторія є вкрай необхідною. Уже наступного четверга ми плануємо здати будівлю в експлуатацію, щоб лікарі первинної ланки змогли виконувати свої обов’язки», - зазначив Володимир Труш.

До слова, амбулаторія буде обслуговувати жителів села Городище та кількох прилеглих населених пунктів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі