У Тернополі планують відновити роботу продовольчих ринків

Опубліковано:
28 Квітня, 2020

 

За дорученням Прем’єр-міністра України, 29 квітня, планується прийняття постанови, які дозволять відкрити агропродовольчі ринки. Основною вимогою для отримання дозволів стане дотримання правил, щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, які будуть перевіряти працівники Держпродспоживслужби.

Як повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, разом з представниками органів місцевого самоврядування проводять роз’яснювальну роботу з керівниками та власниками ринків, щодо приведення торгових місць згідно з протиепідемічними вимогами під час карантину.

«Спеціалісти здійснюватимуть позапланові заходи державного контролю на агропродовольчих ринках з метою визначення можливості здійснення господарської діяльності агропродовольчих ринків під час карантину. У разі виявлення порушень, фахівці Держпродспоживслужби повідомлятимуть правоохоронні органи та органи місцевого самоврядування та припинятимуть роботу агропромислових ринків до усунення порушень, щонайменше на 7 днів», — повідомляють у службі.

До слова, Постанову Головного державного санітарного лікаря України, щодо відкриття ринків, сьогодні підписав Віктор Ляшко. Почне діяти вона завтра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: