«Завтра мали виписувати»: на Тернопільщині чоловік втік з обсервації

Опубліковано:
27 Квітня, 2020

На Тернопільщині розшукують чоловіка, який втік з обсервації. Не добувши одного дня до завершення двотижневого перебування в лікарні, він зібрав речі та самовільно покинув медзаклад. Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Сам же чоловік із Бучацького району. Повернувшись із закордону його розмістили на обов’язкову обсервацію в Тернопільській міські лікарні №3. Проте, за один день до завершення двотижневого перебування на обсервації, він вирішив покинути стіни медзакладу. Лікарі зразу повідомили про випадок в поліцію.

Наразі, правоохоронці встановлюють місце перебування чоловіка. Після чого, на нього складуть протокол і, за рішенням суду, він сплатить 17 тис. грн штраф.

До слова, зараз в  Тернопільській міській лікарні №3 на обсервації перебуває 21 людина. Після суїциду, який трапився напередодні, з людьми працює психолог.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обсервація, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: