Тернопільській лікарні передали ще чотири апарати штучної вентиляції легень

Опубліковано:
27 Квітня, 2020

Тернопільській міській лікарні №3 передали чотири нові апарати штучної вентиляції легень, які необхідні важкохворим пацієнтам із діагнозом COVID-19. Медобладнання закупили за кошти місцевого бюджету. Про це повідомляє Тернопільська рада.

Як зазначає міський голова, у місцевому бюджеті виділи понад 60 млн грн на боротьбу з СOVID-19. Частина цих грошей піде на закупівлю необхідного медобладнання, а частина на заробітну плату лікарям.

«З бюджету громади виділено понад 60 млн грн на боротьбу з СOVID-19.Ці гроші, насамперед, підуть на зарплати та премії медикам, придбання необхідного обладнання та лікарських засобів. Також по 10 000 грн премії, які передбачені місцевим бюджетом, лікарі отримують уже наприкінці цього місяця», — розповідає міський голова Сергій Надал.

До слова, придбані апарати ШВЛ працюють від кисневої централізованої системи. Вони є мобільними та їх можна легко транспортувати до ліжка пацієнта, що значно допоможе в роботі в анестезіолога.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апарат штучної вентиляції легень, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ШВЛ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: