Прем'єру перенесено: Коли буде «Світло у віконці» –  покаже час

27.04.2020 12:57   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Творчий репертуар дитячого театру «ТРІУМФ» (ПК «Березіль») барвистий, як веселка. А ще – неповторний. Після їхніх переглядів глядачі завжди довго залишаються під враженнями. Наприкінці квітня у Тернопільському УД «Перемога» мала бути прем’єра вистави «Світло у віконці» за мотивами п’єси Г. Латишевої «Бонжур, Моллі» (28, 29, 30 квітня). Через відомі всім причини, показ переноситься на невизначений час. Репетиції відбуваються в онлайн режимі.

- На жаль, карантин змінив наші плани, – каже керівниця дитячого театру «ТРІУМФ» Ліана Онуфрійчук. – Звичайно, онлайн-репетиції проводити складніше, адже неможливо повторити усі мізансцени у виставі. Ми повторювали з дітками тексти, щоб вони не забули вже раніше здобуте. Працювали над емоціями, інтонаціями, дикцією. Діткам такі репетиції припали до душі. Для них, та й для мене, це було щось нове. Віримо, що карантин довго не триватиме і ми обов’язково зіграємо наші вистави!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі