У неділю, 26 квітня, в Україні відбувся довгоочікуваний фінал “Голосу країни-10”. За результатами голосування глядачів, перемогу здобув Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

Як відомо, у 2020 році на головний кубок ювілейного 10 сезону “Голосу країни” претендували 20 талановитих вокалістів. Вперше учасники виступали у порожньому залі, а зіркові тренери могли тільки дистанційно підтримати підопічних. Однак це аж ніяк не завадило Роману Сасанчину вдруге вибороти перемогу. 

Співає Роман Сасанчин змалку. Перший виступ хлопця відбувся на святковій лінійці в школі, коли він йшов у 1 клас. Відтоді батьки Романа робили все для того, щоб їхній син займався улюбленою справою та співав. Так, талановитий вокаліст вже закінчив Товстенську музичну школу та Львівську спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. Соломії Крушельницької за класом вокал. Наразі Роман Сасанчин здобуває освіту у Теребовлянському коледжі культури і мистецтв і продовжує займатися музикою. 

Вперше на сцену “Голосу країни” Роман Сасанчин прийшов, коли йому було всього 10 років. Тоді школяр із села Садки, що в Тернопільській області, не зміг розвернути крісла тренерів. Однак вже у 2 сезоні повернувся на сцену та став переможцем шоу у команді Тіни Кароль. 

 

 

Роман Сасанчин не приховував, що отримав шалену популярність після вокального проєкту. Вже у 2020 році він повернувся на сцену “Голосу”, аби нагадати про себе глядачам і стати артистом. 

Цікаво, що на кастингах вокаліст обрав команду Дана Балана. Однак у вокальних нокаутах опинився на “лаві запасних” та ледь не попрощався з проєктом. Врятувала його від виходу з шоу ТІна Кароль. У коментарі журналістам вона зізналась, що Роман для неї як син, тому вона не може не підтримати його. 

 

Роман Сасанчин вдруге зумів вибороти Тіні Кароль перемогу та стати володарем головного кубку “Голосу країни” та елітної квартири в Києві. 

Автор: Юлія Михайлова

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голос країни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роман сасанчик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: