На Тернопільщині цьогоріч Міжнародний бізнес-форум планують провести онлайн

Опубліковано:
27 Квітня, 2020

На Тернопільщині цьогоріч таки проведуть традиційний Міжнародний  бізнес-форум, щоправда, в умовах карантину цього разу він буде в у формі «онлайн». Про це на свої сторінці у Facebook повідомив підприємець і громадський діяч Руслан Кулик:   

«В останню неділю квітня за рішенням Всесвітньої федерації споріднених міст майже півстоліття поспіль відзначається Всесвітній день споріднених міст. Для українських громад налагодження тісних дружніх партнерських зв’язків – це хороша можливість інформувати про себе задля кращого її пізнання іноземними інвесторами, туристами, а також формування позитивного іміджу нашої держави за кордоном.

Проте сьогодні, в умовах запровадження жорстких заходів із запобігання поширенню пандемії коронавірусу, для органів місцевого самоврядування вкрай важливо розробити чіткий та максимально ефективний план дій для подолання можливих економічних наслідків.

Саме тому, з метою інформування міжнародної спільноти про економічний потенціал краю, мобілізації знань та досвіду експертів різних держав, підтримки прямих контактів з міжнародними партнерами та бізнес-спільнотою анонсуємо про проведення міжнародного бізнес форуму онлайн… Всі деталі, згодом…», – пише Руслан Кулик.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес форум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: