Дітей і молодь Тернополя запрошують взяти участь в онлайн-конкурсі «Моя домашня бібліотека»

Опубліковано:
26 Квітня, 2020

Дітей і молодь Тернополя запрошують взяти участь у онлайн-конкурсі «Моя домашня бібліотека». Цей конкурс організовують працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей та Почесне консульство Угорщини в м. Тернопіль та Тернопільській області.

«Учасники конкурсу мають підготувати конкурсні матеріали, у яких у довільній художній формі треба розповісти про домашню бібліотеку: першого збирача бібліотеки, першу книгу, про долю домашньої бібліотеки, її кількість, про улюблену чи рідкісну книгу, книгу-довгожителя, про читацькі уподобання членів сім’ї і т. д. Вітається  використання сучасних спецефектів та анімації при створенні відеоролика та фото світлини». – розповідають організатори.

Конкурс проводитимуть у таких вікових категоріях: 5–9 років;  10–14 років;  15–18 років. Конкурс проводять у номінаціях:  відеоролик та фотосвітлина. Відбудеться два етапи конкурсу: перший – до 15 травня – це прийом конкурсних матеріалів. Другий етап – з 16 травня до 1 червня – визначення та нагородження переможців.

Творчі роботи потрібно надіслати на електронну адресу Тернопільської обласної бібліотеки для дітей chbibl@ukr.net  в електронному вигляді не пізніше 15 травня 2020 року з відміткою «На конкурс».

Більше про умови конкурсу можна довідатися на сайті бібліотеки у розділі “Конкурси”  http://odb.te.ua/4234, – повідомляють бібліотекарі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: