Добрі справи роблять тоді, коли вони потрібні іншим, а не, коли виходить

Опубліковано:
26 Квітня, 2020

Саме так все своє життя поступає теребовлянець, підприємець Юрій Дзюбан. В час всесвітньої пандемії й карантину в рідному місті він за власні кошти здійснив благодійність на користь установ міста, а отже і кожного її мешканця.

Про цього чоловіка можна довго розповідати. Але спинимося поки що на його останніх добрих ділах, угодних Господу нашому, а також на його ставленні до життя, до людей та Батьківщини, підходах до бізнесу та деяких моральних рисах.

За словами пана Юрія, він любить життя у всіх його багатогранних проявах і цінує кожну його миттєвість. Він вийшов у великих світ із робітничої родини, за своє життя працював і робітником, і на багатьох керівних посадах. Тож саме життя його навчило ставитись до людей з великою шаною, поважити всі професії. Коли ж він став підприємцем, то це нічого не змінило в його душі, він далі щиро вірить в Бога, дякує Йому за все, шанував та шанує до нині кожного ближнього. Ну, а про його бізнес, якщо коротко, він сам сказав так: «Я не краду, хабарів не беру і не даю! Сам себе та свою родину забезпечую в повній мірі. Часто ділюся ще з іншими чесно заробленими коштами». Почувши таке, відразу в голові промайнула думка, – А чи цей чоловік насправді такий? І якщо так, то напевно від один такий(принаймні, посеред знайомих автора). – Все ж як не є, але поговорімо про його допомогу теребовлянцям.

З власної ініціативи Юрій Дзюбан закупив 5 кисневих балонів для Теребовлянської центральної районної  клінічної лікарні на суму 21 тис. гривень, придбав захисні противірусні маски з підвищеним рівнем захисту для Теребовлянського відділу державної служби із надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області(ДСНС) на суму 5 тис. гривень, крім того, ще на прохання Теребовлянських районної ради та РДА було придбано дві тисячі подібних масок на суму 14 тис. гривень для жителів громади. Останню партію масок голова райради видав старостам сіл, близьких до райцентру. Також на прохання голови Теребовлянської ДСНС пан Юрій зорганізував бізнесменів Теребовлянщини до закупівлі дезінфікуючого апарата вартістю 15 тис. гривень, хоч сам до нього відношення не мав, лише вручав. Ну, а дезінфікуючий засіб, за словами пана Юрія, держава виділила безкоштовно в об’ємі однієї тони, його, до речі, потрібно розводити до потрібної консистенції, так що хватить на довго.

За допомогою вищевказаного апарата фахівці Теребовлянського районного відділу ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» тепер регулярно проводять профілактичну та осередкову дезінфекцію в м. Теребовля, смт. Микулинці, інших населених пунктах Теребовлянщини з метою профілактики та боротьби з інфекціями, викликаними коронавірусом. Для проведення дезінфекції застосовуються дезінфікуючі засоби, що пройшли державну реєстрацію в установленому порядку.

На закінчення пан Юрій відповів на запитання, – які ваші плани на найближчий час так: «Все залежатиме від розвитку подій, ситуації з поширенням небезпечного для життя людей вірусу. Я завжди у всі часи допомагав всім людям і надалі готовий так робити, бо всі ж ми українці, всі готові заради Батьківщини на все».

Покидаючи офісний кабінет пана Юрія, звернув увагу на масу грамот та подяк на одній із стін за благодійництво, а на іншій – Державний прапор з підписами(див. фото). Як повідомив підприємець, той прапор йому подарували теребовлянські волонтери. З волонтерами та учасниками війни з москалями у пана Юрія дружні стосунки, вони постійно співпрацюють. За роки війни він багато в чому допоміг через волонтерів і ЗСУ.

Що ж, пане Юрію, нехай і надалі Господь благословляє вас на добрі справи, наснаги вам, міцного здоров’я та благополуччя!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв, фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дзюбан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: