Жителька Тернопільщини народила в кареті швидкої допомоги

25.04.2020 22:43   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

23 квітня на виклик до вагітної виїхала  бригада №100 Шумської підстанції екстреної медичної допомоги. В жінки почалися пологи. Жительку Шумського району екстренно везли у Ланівці, бо в Шумській лікарні багато хворих на коронавірус. Відстань від домівки вагітної до пологового будинку в Ланівцях – близько 20 кілометрів. Медики зізнаються:  їхали швидко, аби встигнути. І от буквально на подвір’ї лікарні у Ланівцях жінка почала народжувати.

«Відкриваємо двері швидкої, а дитина вже родиться. Приймала пологи фельдшер Шумської підстанції екстреної швидкої допомоги Наталя Поліщук, а також чергова бригада Лановецького пологового будинку», – розповідає завідуюча Шумської підстанції екстреної медичної допомоги Ірина Білоока.

Народився хлопчик, вагою три кілограми. Це вже шості пологи у жительки Шумського району. Можливо, через це вони такі стрімкі. Жінку з дитинкою одразу ж госпіталізували в акушерсько- гінекологічне відділення Лановецької лікарні.

Завідуюча Шумської підстанції екстреної медичної допомоги Ірина Білоока розповідає, що за багато років медичного стажу вже не раз приймали пологи в кареті швидкої допомоги. Медик просить усіх вагітних звертатися за допомогою лікарів швидше, щоб дітки народжувалися у палаті, а не в авто швидкої допомоги. Також Ірина Білоока дякує медикам Лановецького акушерсько- гінекологічне відділення, які професійно і швидко спрацювати, тож дитина народилася здоровою і породілля себе добре почуває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі