Обласний творчий онлайн конкурс «Моя домашня бібліотека» - діти розкажуть про книжки своєї родини

25.04.2020 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Дітей, школярів Тернополя і Тернопільської області запрошують прийняти участь у обласному творчому онлайн конкурсі «Моя домашня бібліотека».

Завдання конкурсу - розказати про свою домашню бібліотеку: у довільній художній формі розповісти про домашню бібліотеку: першого збирача бібліотеки, першу книгу, про долю домашньої бібліотеки, її кількість, про улюблену чи рідкісну книгу, книгу-довгожителя, про читацькі уподобання членів сім’ї і т. д. Використання сучасних спецефектів та анімації при створенні відеоролика та фотосвітлини вітається! 

Конкурс проводиться двох у номінаціях:

- "Відеоролик";

- "Фотосвітлина".

"Відеоролик" - тривалість відеоролика повинна тривати до 3 хвилин, формат відеоролика – аvі, mp4, mpeg, m4v, mov, WMV.

"Фотосвітлина" - до фотосвітлини необхідно додати коротку анотацію-опис, що на ній зображено, об’єм тексту – від 50 до 200 слів.

Роботи мають надсилатися з короткими відомостями про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса, телефон, школа, клас та обов’язково містити назву роботи.

Організаторами Конкурсу виступають Тернопільська обласна бібліотека для дітей та Почесне консульство Угорщини в м. Тернопіль та Тернопільській області.

Мета Конкурсу: "Формування і розвиток інтересу до читання, книжкової культури. Збереження культури і традицій сімейного читання як однієї з безумовних цінностей сім’ї, що передається з покоління в покоління. Привернення уваги батьків до книги, домашньої (сімейної) бібліотеки як важливого фактору виховання дитини. Розвиток творчого потенціалу користувачів бібліотек.

У конкурсі «Моя домашня бібліотека» запрошуються діти трьох вікових категорій:

- 5–9 років;

- 10–14 років;

- 15–18 років.

Конкурс проводиться з 10 квітня до 1 червня 2020 р. у два етапи: перший етап: 10 квітня–15 травня, прийом конкурсних матеріалів.

Другий етап: 16 травня–1 червня, визначення та нагородження переможців.

Творчі роботи надсилайте на електронну адресу Тернопільської обласної бібліотеки для дітей chbibl@ukr.net в електронному вигляді, не пізніше 15 травня 2020 року, з поміткою «На конкурс».

Детальніше про умови конкурсу та вимоги до робіт читайте на сайті бібліотеки у розділі "Конкурси" за лінком http://odb.te.ua/75.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі