На Тернопільщині чоловік вирішував суперечку за допомогою гвинтівки

Опубліковано:
24 Квітня, 2020

Відкриттям кримінального провадження завершилося непорозуміння між 54-річним жителем одного із сіл району та представником агрофірми.

За попередньою інформацією, стріляв з пневматичної гвинтівки 54-річний місцевий житель міста Борщова. Чоловікові не сподобалося, як автомобіль агрофірми, розвертаючись, заїхав на траву біля його подвір’я.

Розв’язати конфлікт власник господарства вирішив за допомогою зброї. Вистрілив з пневматичної гвинтівки у водія, спричинивши йому тілесні ушкодження ноги.

Поліцейські виїхали на місце події, аби з’ясувати обставини інциденту. Встановили учасників та свідків конфлікту, поспілкувалися з ними. Поліцейські вилучили гвинтівку, а щодо її власника розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гвинтівка, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: