Українці будуть вибирати президента в інтернеті: Зеленський зробив заяву (Відео)

Опубліковано:
24 Квітня, 2020

Володимир Зеленський має намір до наступних президентських виборів реалізувати для громадян можливість вибирати онлайн. Про це глава держави сказав у документальному фільмі “Рік президента Зеленського“.

Картина, присвячена змінам в Україні під керівництвом Зеленського за час на посаді та про плани на майбутнє, вийшла 22 квітня в мережі.

За словами президента, діджіталізація України триває, і вже в найближчі тижні держава увійде до трійки найбільш сучасних країн світу в цьому напрямку.

“І це правда. Тобто у нас з’явилася “Дія”, електронний паспорт, права, техпаспорт, студентський… А буде все. Крім електронного підпису буде вся твоя нерухомість, весь твій бізнес, все що можна – все це буде. Близько 8 нових електронних документів готується”, – заявив Зеленський.

Також він упевнений, що вже на наступних президентських виборах, намічених на 2024 рік, проголосувати можливо буде онлайн.

“Одним із моїх завдань стало – вибори наступного президента України повинні бути електронними. Тобто щоб була така можливість – звичайна та електронна. От у деяких країнах це існує. Наприклад, в Естонії. Вони і так вибирають, і в електронному вигляді вибирають”, – заявив глава держави.

Також Зеленський нагадав, що в Україні з’явилося окреме міністерство у рамках діджіталізації країни – Міністерство цифрової трансформації України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: