У Тернополі викрито групу з 4 осіб, що створила нарколабораторію та збувала амфетамін (Фото)

Опубліковано:
24 Квітня, 2020

Тернопільською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Тернопільській області та слідчими ГУНП  поліції знешкоджено нарколабораторію, у якій впродовж 6 місяців група осіб  виготовляла амфетамін і збувала їх постійним клієнтам з числа наркозалежних громадян.

За даними слідства, тернополянин разом із співмешканкою обладнав підпільну нарколабораторію в орендованій квартирі. До збуту виготовленого там амфетаміну залучив ще 2 спільників, теж жителів Тернопільщини. Наркотики розповсюджували серед постійних знайомих клієнтів, за ціною приблизно 600 гривень за 1 грам. 

За результатами проведення обшуків за місцем проживання фігурантів справи  вилучено спеціальне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, грошові кошти, одержані злочинним шляхом на суму понад 100 тис грн, мобільні, особисті записники зловмисників з інформацією про покупців та автомобілі «Ford Transit» і «BMW».

Вирішується питання щодо  повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу за ч.2 ст. 307 КК України.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: