Благодійний фонд «Хвилі змін» передав паски бережанським лікарям

Опубліковано:
23 Квітня, 2020

Тернопільський благодійний фонд «Хвилі змін» до Великодня передали паски від «Тернопільхлібпрому» бережанським лікарям. Такий подарунок зробили медикам, які на Великдень залишалися з хворими у лікарні.

– В умовах карантину чимало людей перейшли на дистанційну роботу. Підприємства також почали пристосовуватися до ситуації, що склалася, організовуючи відповідним чином свою діяльність. Все це робиться для того, щоб люди менше виходили з дому. Проте є ті, хто не знає відпочинку ні вдень, ні вночі, це – лікарі. Сьогодні в Україні відкрито два фронти: один на сході країни, де наші військові відстоюють цілісність і незалежність України, а інший у лікарнях, де медичні працівники борються за наше здоров’я та життя з епідемією коронавірусу, – каже представник фонду Руслан Кулик.

null

За словами керівника благодійного фонду «Хвилі змін» Тараса Савчука, усі паски були освячені священником і чекали Великодньої неділі на людей в білих халатах на їхніх робочих місцях.

– У час теперішньої ситуації з епідемією дуже важливо допомагати один одному, підтримувати ближнього, об’єднуватися – і так пережити цей важкий період разом, буде значно легше, – вважає Тарас Савчук.

Добрі справи благодійного фонду «Хвилі змін» лишень поинаються.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паска, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: