Медичні заклади Тернопільщини отримали 31 апарат штучної вентиляції легень та інше медобладнання, необхідне у період пандемії

Опубліковано:
23 Квітня, 2020

Для медичних закладів Тернопільщини Благодійна організація з Данії “Bevar Ukrainе” передає гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання. Вантаж прибув 22.04.2020 на базу спеціального медичного постачання м. Збараж вул. Павлова.

«Вантаж, дуже цінний і необхідний в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. Прибуло:

 – 31 апарат штучної вентиляції легень;

– аналізатори крові;

– обладнання для хірургічних операційних;

– рентген обладнання;

– лікарняні функціональні ліжка;

– розхідні медичні матеріали та вироби медичного призначення». – інформує керівник благодійного фонду “Світло Реформації”, представник “Bevar Ukrainе” Іван Гонтар.

null

 

null

 

null

“Bevar Ukraine” – Данська благодійна організація направлена на допомогу Україні. Налічує більш, як 350 членів та 5 відділень по всій Данії. Членами організації є як і українці, так і данці, які хочуть допомогти Україні в нелегкі часи її історії. Організація заснована в 2014 році, як заклик про медичну та гуманітарну допомогу у зв’язку із війною на сході України. Основними надавачами допомоги стали данські лікарні, комуни, компанії, фонди, церкви та інші благодійні організації, а також окремі люди. Щороку «Bevar Ukraine» допомагає десяткам закладам по всій Україні, основними отримувачами допомоги є сиротинці, освітні та дитячі заклади, лікарні та хоспіси, будинки людей похилого віку. З 2014 року в Україну відправлено 30 вантажівок та 2 літаки медичної та гуманітарної допомоги.

– «Світло Реформації» – це благодійний фонд заснований членами церкви євангельських християн баптистів. Місія фонду – це служіння Богу через допомогу нужденним, для цього залучаються закордонні та українські доброчинці, християнські місії та церкви. “Світло Реформації” співпрацює із благодійниками з декількох країн Західної Європи. Офіс фонду та склад допомоги знаходиться в м.Тернопіль. Початок гуманітарної справи було покладено ще в далекому 2008 році. Основними отримувачами допомоги є лікарні, геріатричні пансіонати, хоспіси, територіальні центри надання соціальних послуг, школи, інтернати, реабілітаційні центри, благодійні фонди,  Церкви, а також армія та переселенці.

Отримано та надано понад 500 т допомоги (в середньому 8 вантажівок в рік).

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: