Молода тернополянка зі своїм кавалером влаштували жорстоку розправу над твариною на камеру

Опубліковано:
23 Квітня, 2020

Браконьєри біля Тернополя у сезон тиші вбили зайця русака і зняли все на камеру. Про це повідомили на сторінці Тернопільська РО УТМР. Полювання та риболовля на Тернопільщині. Молоді люди зняли свої розваги та виклали у соцмережі. Як повідомляють, браконьєри вбивали тварину на території земельних угідь Байківецької ОТГ.  Як видно з відео, зайця розчленували і приготували в їжу. 

В соцмережах впізнали на відео Артура Коваленка та Ольгу Олійник. 

— В діях порушників вбачаються ознаки правопорушення відповідальньсть за яке передбачена ст.174 КУпАП (стрільба з вогнепальної чи холодної метальної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії або пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду в населених пунктах і в не відведених для цього місцях, а також у відведених місцях з порушенням установленого порядку). Тягне за собою накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів, — коментують в ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полювання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: