На Тернопільщині людям заборонили відвідувати ліси

Опубліковано:
21 Квітня, 2020

На Тернопільщині, в період підвищеної пожежної небезпеки, людям заборонили відвідувати ліси, а також — в’їзд до них автомобільного транспорту. Такер розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Як зазначають в Тернопільській обласній державній адміністрації, обласному управлінню лісового та мисливського господарства, лісогосподарським підприємствам доручили обмежити доступ населення та приватного автомобільного транспорту у ліси.

«У зв’язку з встановленням стійкої сухої погоди, високого класу пожежної безпеки, з метою недопущення виникнення лісових пожеж на території області, враховуючи посилення карантинних заходів та надзвичайну ситуацію в Україні, заборонити у період високої пожежної небезпеки протягом 2020 року (при встановленні IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) відвідування лісів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів», – йдеться у розпорядженні.

До слова, винятком  є  лише транспортні засоби, які використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, транспорт державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежні машини та інша техніка для гасіння пожеж.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ліс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежі, #пожежна небезпека, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: