На Тернопільщині виявили стихійне звалище решток тварин

Опубліковано:
21 Квітня, 2020

На територію земельної ділянки жителя села Малашівці, яка знаходиться поблизу сміттєзвалища, виявили стихійне поховання решток тварин. Про це повідомляє Білецька ОТГ.

Як зазначають жителі села Ігровиці, уже довгий час вони відчували нестерпний сморід, який доносився зі сміттєзвалище. Зі своїми скаргами люди звернулися до поліції та працівників Держпродспоживслужби. Прибувши на територію земельної ділянки жителя села Малашівці, яка знаходиться поблизу сміттєзвалища, правоохоронці виявили звалища трупів тварин.

До слова, голова Білецької сільської ради Дмитро Малик звернувся до екологічної служби для експертної оцінки рівня забруднення довкілля виявленим стихійне поховання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #залишки тварин, #Малашивці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Ігривці, #смітєзвалище, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: